"Chimmy And Other (Bilingual) Stories" Adriane Beletić

U Mjesecu hrvatske knjige, u petak 11. 11. 2022. u 10:30 sati predstavljamo u Gradskoj knjižnici Umag knjige Adriane Beletić iz serije "Chimmy And Other (Bilingual) Stories". Susret s pulskom pedagoginjom organiziramo u suradnji s OŠ Marije i Line Umag.

 

O knjigama iz serije "Chimmy And Other (Bilingual) Stories":

Jedan od najboljih načina učenja (stranog) jezika je kroz puno slušanja, aktivnog i pasivnog. A, ako je to popraćeno zabavnom, simpatičnom, ali poučnom (dvojezičnom) pričom sa sjajnim ilustracijama, upečatljivim pjesmama temeljenim na melodijama tradicionalnih engleskih i američkih pjesama, zabavnim aktivnostima, odjeljkom za bojanje, gdje pripovijeda i pjeva izvorni engleski govornik, rezultati su zajamčeni. Sve knjige iz serije Chimmy and Other (Bilingual) Stories / Chimmy i druge (dvojezične) priče uključuju gore spomenute elemente i ponuđene su kao jednojezične (engleski) i dvojezične (engleski-talijanski, engleski-hrvatski, te engleski-španjolski, a uskoro i engleski-njemački i engleski-slovenski).

Adriana Beletić, freelancer, radila je sa svim uzrastima, u vrtiću, osnovnoj i srednjoj školi, i državnim i privatnim obrazovnim ustanovama. Dvadeset i pet godina radila je kao stalno zaposlena ili kao vanjski suradnik na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti i Tehničkom fakultetu u Puli. U više navrata je sudjelovala kao voditeljica radionica na Sajmu knjiga i Monte Libriću u Puli.

Uvećaj sadržaj
Vrati na zadano
Smanji sadržaj
Izmjeni kontrast
Podebljaj slova