Filmska radionica u Umagu: projekcija snimke performansa

U nedjelju, 25. 9. u 19:00 sati održat će se u Gradskoj knjižnici Umag projekcija dijela snimke performansa Sloboda umire zadnja polaznika četverodnevne radionice eksperimentalnog i dokumentarnog filma za djecu i mlade, koja se pod mentorstvom Paule Skelin i Tome Zidića odvija ovaj tjedan u Umagu. Ulaz slobodan, dobrodošli!

 

Sloboda umire zadnja

performans, cca. 40 minuta

 

Znate li da smo ovdje? Jesmo li slobodni, prisutni?

Kada smo spremni stati?

Izvode: Orijan Orlić, Lucija Udovičić, Roko Nadal, Dunja Đenđeš, Tin Runko, Rasel Đurđević, Petra Plećković, Ani Malbašić, Ivano Malbašić, Darjan Garić, Dorotea Vukdedović, Veronika Sak, Lana Đurđević, Morena Čakarun. 


 

Oslobođeni  film

filmske pustolovine za djecu i mlade

Od 22. do 25. rujna u Umagu održava se besplatna filmska radionica pod nazivom „Oslobođeni film: filmske pustolovine za djecu i mlade“. Riječ je o intenzivnoj radionici izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma. Radionica je namijenjena prije svega djeci i mladima između 12. i 23. godine starosti, ali i ostalim zainteresiranim koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma. Radionica završava prigodnom podjelom diploma i javnom projekcijom ostvarenja polaznika.

Voditelji radionice su filmski autori Paula Skelin i Toma Zidić.

Ove godine u studenom bit će organizirana i duža, sedmodnevna filmska radionica.

 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti mailom na:

knjiznica@gku-bcu.hr i toma.zidic@gmail.com

 

Suorganizator radionice je Gradska knjižnica Umag – Biblioteca Civica Umago, a pokrovitelj Grad Umag-Umago. Partneri radionice su Kinoklub Zagreb i Pučko otvoreno učilište "Ante Babić" Umag.

Uvećaj sadržaj
Vrati na zadano
Smanji sadržaj
Izmjeni kontrast
Podebljaj slova