Tena Rak: "Sulle dipendenze"

In occasione del Mese internazionale della lotta contro le dipendenze (dal 15 novembre al 15 dicembre) l'Associazione culturale dei giovani Fobija Umago organizza un laboratorio "Sulle dipendenze – da cosa siamo veramente dipendenti?" condotto da Tena Rak. Il laboratorio si terrà il 16 novembre 2022 alle ore 18:00 presso la Biblioteca civica di Umago. Benvenuti.

 

O čemu sve možemo biti ovisni? Jesu li sve ovisnosti loše? Što se nalazi u podlozi ovisnosti? Kako izgleda život ovisnika u jednoj komuni i zašto su oni tamo? Razumijem li svoju ovisnost? Ova ćemo pitanja otvoriti, a do odgovora ćemo doći svi zajedno grupnim iskustvenim radom - koristit ćemo tijelo, glas, pokret, kontakt, ali i opušteno ćakulati. Ova tema zaslužuje podržavajuću atmosferu, a na radionicu su dobrodošli baš svi.

Tena Rak je varaždinska psihologinja koja je do sada radila u školi, udruzi i komuni. Educira se za psihoterapeuta, a kao glazbenica i aktivistica koja voli izlaziti, plesati i družiti se, svoja znanja o ljudskim potrebama spaja i prenosi na jednostavan i primjenjiv način.

Uvećaj sadržaj
Vrati na zadano
Smanji sadržaj
Izmjeni kontrast
Podebljaj slova